Tager det politiske flertal ansvar for Glostrup Skole?

Med markant lærerflugt, elever der forsvinder over i privatskoler, utrygge forældre og tidligere lærere, der sender bekymrede opråb til politikerne, skal man være mere end almindelig tykhovedet for ikke at forstå, at der er en dyb, dyb krise i folkeskolen i Glostrup.
Enhedslisten Glostrup ser med dyb bekymring på situationen, og vores største frygt er, at Venstre og Dansk Folkeparti hårdnakket nægter at gøre det, der skal til for at rette op på situationen. Det tager desværre så kort tid at nedbryde tilliden til skolevæsenet og meget lang tid at genopbygge denne tillid, så det er NU, der skal sættes ind, hvis det skal være muligt at stoppe elev- og lærerflugten, forbedre skolevæsenets renommé, så det igen bliver muligt at tiltrække de mest kvalificerede lærere og pædagoger og give forældrene tiltroen tilbage til skolevæsenets ledelse og de ansvarlige politikeres vilje til at leve op til alle deres dyre ord om et skolevæsen i Danmarks Top 10.
Derfor foreslår Enhedslisten, at der indledes reelle forhandlinger med Glostrup Lærerforening om en arbejdstidsaftale på linje med vores nabokommuner og igangsættes de nødvendige tiltag til forbedringer af det psykiske arbejdsmiljø for skolens ansatte.
Endvidere ønsker vi at holde det politiske flertal fast på deres løfte om en genopretning af hele økonomien omkring Glostrup skole, så vi ikke igen skal ud i blodige nedskæringsrunder, der yderligere underminerer arbejdsmiljøet, tilliden og trygheden.