Kirstina Tranberg

Jeg er 63 år og var i mange år lærer i Brøndby Strand. Senere læste jeg til psykoterapeut og har hjulpet mange med ondt i livet videre.

Jeg har været politisk aktiv på venstrefløjen siden min pure ungdom og har ønsket at give mit beskedne bidrag til en bedre, mere retfærdig verden, der bygger på ligeværd og medmenneskelighed. Og der er stadig masser at tage fat på selv i lille Danmark og også her i Glostrup.

Nogle af mine hjertesager er en god og tryg opvækst for alle børn og selvfølgelig brænder jeg for skoleområdet, der trænger til en ordentlig oprydning efter nogle meget turbulente år. Der skal genopbygges tillid og arbejdsro, og det psykiske arbejdsmiljø skal forbedres, så det igen bliver attraktivt at være lærer og pædagog i Glostrup.

I det hele taget trænger den herskende kultur på rådhuset til at blive forbedret. Jeg møder mange, der har haft ubehagelige oplevelser i mødet med kommunen, hvor de føler, de bliver mødt med mistillid, nedladenhed og afvisninger. Det skal være trygt at henvende sig til sin kommune, der i bund og grund er skabt for at hjælpe sine borgere, og folk skal med rette kunne kræve at blive mødt med forståelse, respekt og fair sagsbehandling.