Steen Rosenquist

Jeg er 63 år og har boet på Vestegnen (Brøndby, Vallensbæk, Ishøj) det meste af mit liv og de sidste 20 år her i Glostrup kommune.
Mine erfaringer er mange, og udsatte, hjemløse, ældre og ikke mindst børnene har min store opmærksomhed. Jeg brænder for at gøre hverdagen lettere for disse grupper. Jeg interesserer mig også for miljøet, for trafikken og den grønne energi samt økologi, så jeg spænder vidt, men der er mange sammenfald i mine interesser så for mig giver det mening. Jeg vil på det sociale område omstrukturere, så pengene bliver brugt mere retfærdigt og til flere langsigtede løsninger.Det vil  i  sidste ende give besparelser og et bedre, sundere og mere indholdsrigt liv til de berørte. Besparelserne bruges til endnu bedre tilbud, som flere kan bruge og har lyst til at bruge. Jeg mener også, at Glostrup skal gå foran i henhold til billigere boliger, studieboliger og bofællesskaber, for nogle af vores unge mennesker bliver hjemløse uden de tilbud, som i den grad  mangler. Der er brug for et socialt plejehjem – evt. sammen med nabokommunerne.  De ældre udsatte borgere, der har et forbrug eller misbrug af en slags, har brug for andre, mere rummelige rammer end de almindelige plejehjem; et sted hvor kan de være på deres præmisser, når de har brug for pleje og omsorg, Så også her bør Glostrup gå foran og vise vejen til et værdigt liv og en værdig død.
30 timers arbejdsuge er også noget, jeg går ind for, for det betyder mere tid til børnene, mindre stress, at flere kommer i arbejde og tid/overskud til frivilligt arbejde, som er en vigtig del af fællesskabet.