Kandidater til kommunalvalget 2021

1.  Kirstina Tranberg, Lærer

Jeg brænder for, at vi passer på vores by, så den fremstår pæn og rar at bo i med adgang til natur og grønne områder, hvor vi kan udfolde os. Vi skal ikke have grimme høje betonboliger, der ikke fremmer folks trivsel. Vi skal ikke bygge noget, vi ikke selv ville have lyst til at bo i.
Jeg brænder for vores børn, som skal have optimale udviklingsmuligheder lige fra de helt små, som skal passes af dygtige og veluddannede pædagoger med gode normeringer i daginstitutionerne til eleverne i folkeskolen, som skal stimuleres og løftes af fagligt dygtige lærere og pædagoger. Skoledagen skal ikke være for lang, så der også er tid og overskud til at aktivt fritidsliv.
Jeg brænder  for et rent miljø og et forbedret klima, som vi skal arbejde meget mere målrettet for at gøre bedre. Vi skal indtænke cirkulært byggeri i alt nybyggeri og alle kommunale renoveringer, hvor det kan lade sig gøre.
Og så brænder jeg for, at kommunens ældre borgere har en tryg og værdig alderdom. Der skal være tid til ordentlig omsorg og pleje af vores ældre, hvilket kræver gode arbejdsforhold for dem, der arbejder i ældreplejen.

Sidst, men ikke mindst skal vi hele tiden huske, at kommunen er til for borgeren, som skal mødes med tillig og respekt og medindrages i alle løsninger, der angår deres liv.

 

2.   John Simoni, Lærer

 

 

 


3. Signe Koustrup